Je nám líto, ale nabídka "Rodinný vstup do Planetária Praha" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Vstup pro celou rodinu do Planetária Praha

Jste blázni do vesmíru a potřebujete najít program pro celou rodinu? Pak je návštěva Planetária Praha logickým řešením! Jen se posadíte, lehce zakloníte hlavu a pak už se necháte volně unášet nekonečným časoprostorem vesmíru.
Cena od 109 Kč



Obsah nabídky:

  • Vstup do Planetária Praha na promítání i výstavu
  • Vstup pro děti do 3 let zdarma (1 dítě u 1. varianty, 2 u 2. a 3. varianty)

Pražské planetárium je unikátní stavbou, kterou jinde v Česku nenajdete. A může se chlubit hned několika nej – je jedním z největších na světě, promítá na největší projekční plochu u nás a rozlišení obrazu tu je největší v celé Evropě!

Vstup pro celou rodinu do Planetária Praha

Bude vadit špatné počasí?

Hlavní sál Cosmorama, jehož kopule měří 15 metrů do výšky, pojme až 210 diváků. A vůbec nevadí, pokud zrovna prší nebo je zataženo. Díky promítací ploše tu můžete sledovat hvězdy i filmy promítané na celou kopuli.

Vstup pro celou rodinu do Planetária Praha

Jaký je program?

Program planetária zahrnuje témata z oblasti astronomie, fyziky, chemie, biologie, zeměpisu a dalších oborů. Naučit se tu můžete téměř vše od Velkého třesku, až k tajemstvím času, planet, hvězd i vesmíru vůbec.

Vstup pro celou rodinu do Planetária Praha

Na co dalšího můžete vstup využít?

Vstupné zahrnuje také návštěvu výstavy a vstup pro děti do 3 let zdarma (1 dítě u 1. varianty, 2 u 2. a 3. varianty). Vstup neplatí na speciální akce externích subjektů.

Vstup pro celou rodinu do Planetária Praha


Platnost voucheru
do 31. 12. 2022
  • Jedno z největších planetárií na světě
  • Největší projekční plocha u nás
  • Zábava pro děti i dospělé

 Otevírací doba




Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím